HíreinkFigyelem! Időpontváltozás!

A meghirdetett új időpont 2021. február 25 - március 03.

Az új koronavírussal (SARS-CoV-2) fertőzöttek számának Európán belüli jelentős emelkedése következtében és a német kormány ajánlásainak figyelembevételével a Düsseldorfi Vásárközpont értékelte a kialakult helyzetet és 2021. március 13-án a kiállítás halasztásáról hozott döntést.

A Messe Düsseldorf társadalmi felelősségének teljes tudatában igyekezett a nagyobb események esetén megnövekedett fertőzési kockázatot minimalizálni.

Az elsődleges cél természetesen a koronavírus terjedésének lassítása, amennyire ez csak lehetséges, de ezen túlmenően a kiállítás szervezőinek a kiállítók gazdasági veszteségeinek csökkentésére is gondolnia kellett.

Az interpack iparági partnerei üdvözölték a halasztásról szóló döntést, és a vásárigazgatókkal együtt az elkövetkező évben is sikeres rendezvényre számítanak.

"Az Interpack a nemzetközi csomagolóipar és a kapcsolódó feldolgozóipar legfontosabb eseménye. A kiállítás mozgatórugója a világ különböző tájairól származó emberek személyes találkozása és közvetlen tapasztalatcseréje. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha mindennek nincs egészségügyi kockázata. Így ebben a helyzetben a halasztás felelősségteljes és helyes döntés. Nagy várakozással tekintünk a következő évben megrendezésre kerülő kiállításra, hogy az iparág meghatározó témáit, például a fenntarthatóságot és az ehhez kapcsolódó megoldásokat bemutathassuk az érdeklődőknek." - mondja Christian Traumann, az interpack 2020 elnöke.

A szervezők ezúton is köszönik valamennyi együttműködő partner és érdeklődő megértését és várnak mindenkit az új időpontban.

Vissza