HíreinkIdén a kiállítás házhoz megy – Wipotec-OCS gépbemutató és tesztlehetőség – akár az Ön udvarán is

    

Hamarosan útnak indul a legkorszerűbb mérleg- és röntgentechnológiával felszerelt Wipotec ShowTruck – mielőbb egyeztessünk időpontot, nehogy lemaradjon!

A pandémia okozta jelenlegi kiszámíthatatlan helyzetben, amikor a kiállítások és szakmai bemutatók megrendezése lehetetlenné vált, a Wipotec nagyszerű áthidaló megoldással állt elő ügyfelei védelme érdekében.

A járványügyi óvintézkedések szigorú betartása mellett 2020. október 27- november 05. Magyarországra érkezik a Wipotec ShowTruck, melynek rakterében egy mini tesztüzem került kialakításra. Így lehetőség van a legkorszerűbb röntgentechnológiát alkalmazó röntgen-szkenner berendezéseinket és kombinációs mérlegeinket működés közben megismerni, sőt saját termékkel tesztelni is – mindannyiunk biztonságát szem előtt tartva: szabadtéren, maszkok, védőfelszerelések használata és rendszeres fertőtlenítés mellett.

Előzetes időpontegyeztetés után a ShowTruck begördül az Önök udvarára is és szakembereink segítségével elvégezhetik saját termékeik szakszerű tesztelését is - legyen szó akár idegen test detektálásról, akár a termék minőségi tulajdonságainak ellenőrzéséről, mint a teljesség, a megfelelő forma, illetve töltöttségi szint.

Ha Ön is elkötelezett a minőségi termékek előállítása iránt, miközben a termékbiztonság és a márka védelme is fontos szempontok, a legkorszerűbb röntgentechnológiát alkalmazó röntgen-szkenner berendezéseink jelentik a megfelelő megoldást Ön számára is.

A röntgentechnológiáról részletesebben itt olvashat, röntgen-szkenner berendezéseink leírását pedig itt találja.

További információkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk jelentkezését, egyeztessünk időpontot mielőbb!

Vissza