HíreinkPályázatfigyelő - GINOP-1.2.12-21

Pályázatfigyelő - GINOP-1.2.12-21

Hamarosan új pályázati lehetőség nyílik az élelmiszeripari feldolgozó ágazatban fejleszteni kívánó hazai középvállalatok beruházásainak támogatására.

Fontos, hogy kizárólag a TEÁOR 10 és 11 - kivéve a TEÁOR 1020 kódja alá tartozó halfeldolgozást és tartósítás - besorolás szerinti élelmiszeripari feldolgozó tevékenység fejlesztésére irányuló projektek támogathatóak.

A felhívás feltételeinek megfelelő projektekre 30 millió Ft – 500 millió Ft közötti visszatérítendő támogatás érhető el, a támogatott kérelmek várható száma mindössze 15-25 db.

A kiírás szerint önállóan támogatható tevékenység például új eszközök beszerzése vagy automatizált termelési rendszerek kiépítése, fejlesztése, így az ADOK Kft. által forgalmazott csomagolástechnikai berendezések széles köre is beilleszthető a pályázat keretébe.

Cégünk prémium minőségű, megbízható csomagolástechnikai berendezések széles választékával áll ügyfelei rendelkezésére már évtizedek óta. Mérlegeink, adagoló-, tasakoló- és dobozolóberendezéseink mára már egyre több magyar vállalt gyártósorának képezik elengedhetetlen részét.

Kérje Ön is ajánlatunkat, szívesen állunk az Ön rendelkezésére is széleskörű tapasztalatainkkal már a csomagolástechnikai projekt legelejétől fogva.

Várjuk érdeklődését mielőbb, hisz a támogatási kérelmek benyújtása hamarosan, 2021. február 15-től indul.

További részletek: 

https://www.palyazat.gov.hu/megjelent-a-ginop-1212-21-lelmiszeripari-kzpvllalatok-komplex-beruhzsainak-tmogatsa-cm-felhvs

Vissza