SzolgáltatásainkLegyen Ön is Partnerünk!


Szaktanácsadás

Segítünk a legjobb megoldások megtalálásában!

Örömmel üdvözlünk minden régi és új ügyfelünket, akik kérdéseikkel megtisztelik cégünket.

Készek állunk segíteni az első csomagolási tervektől egészen a gépek szakszerű beüzemeléséig. Igyekszünk olyan megoldási javaslatokat találni az adott beruházás műszaki kérdéseire, hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek ügyfeleink igényeihez, ugyanakkor maximálisan kielégítsék az adott feladat technikai igényeit.

Folyamatos személyes konzultációk során alakítjuk ki végleges szakmai javaslatunkat, minden esetben az éppen aktuális termék adottságaihoz igazítva.

Szerviz

Szerviz
Minőségi gyári alkatrészek és szakképzett munkatársaink azonnal az Önök segítségére!

Legyen akármilyen megbízható egy adott géptípus, és legyen akármilyen lelkiismeretes a kezelő, a gépek használatuk során folyamatos karbantartást és előbb-utóbb javítást igényelnek. Cégünk tisztában van vele, hogy minden egyes műszaki hiba miatt jelentkező kényszerű üzemszünet, komoly anyagi kárt jelenthet.

Egyik legfontosabb törekvésünk, hogy ilyen esetekben a lehető leghamarabb ügyfeleink segítségére lehessünk – legyen szó akár csak szakmai tanácsadásról vagy alkatrész beszerzéséről, esetleg szakképzett technikus biztosításáról gyors, helyszíni javításhoz.

Szerviz szolgáltatásként karbantartást, hiteles kalibrálást is vállalunk, egyedi vagy keretszerződés formájában. Munkatársaink rendszeres gyári szakképzéseken vesznek részt, így biztosítani tudjuk a gépek szakszerű beüzemelését, javítását.

Egy személyes találkozó keretében örömmel tájékoztatjuk Önt részletesen az egyes szolgáltatásokról.

Partnerség

Partnerség
Éljen Ön is hosszútávú együttműködésünk jelentős előnyeivel!

Alapvető célunk bizalmat kialakítani, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködést tudjunk fenntartani, melynek mérföldköveit az általunk forgalmazott minőségi berendezések, a gépgyártó partnereink által biztosított alkatrészellátás valamint a megbízható szervizhátterünk és szakmai tapasztalatunk jelentik.

Közös érdekünk a piacok változását követni az új műszaki követelmények figyelembevételével és a financiális lehetőségek szem előtt tartásával.

Munkatársaink nagy örömmel várják megkeresésüket, hogy megismertethessék a leghatékonyabb csomagolástechnikai beruházási megoldásokkal.