BerendezéseinkRovema CMH-I - vízszintes dobozológép

Rovema CMH-I - vízszintes dobozológép


Szakaszos üzemű vízszintes dobozológép

Hogy a berendezés a szigorú higiéniai szempontoknak is megfeleljen, valamennyi belső és a termékkel érintkező alkatrész az alapkivitel esetén is rozsdamentes acélból készül. Igény esetén a váz is készülhet rozsdamentes acélból. A CMH-I tervezése során különös gondot fordítottak az ergonómiai szempontok érvényesülésére és a funkcionálisan releváns alkatrészcsoportok stabil kialakítására.

Az optimális hozzáférhetőséget, ami a berendezés gyors és egyszerű beállíthatósága szempontjából nagyon fontos, a kompakt felépítés garantálja. Mindössze egy csuklós ajtó kinyitásával a gép összes modulja a kezelő oldaláról közvetlenül elérhető.

A méret- és termékcsere szerszámmentesen rövid idő alatt végrehajtható, kiegészíthető fél- vagy teljesen automatikus beállításokkal. Puha tasakok és halmozott termékek csomagolásához az opcionálisan elérhető termékkondicionáló és tetőformáló is rendelkezésre áll. Ezek az egységek biztosítják a zökkenőmentes termelést a legnehezebben csomagolható termékek esetén is.

A gép különlegessége a speciális dobozfelállítás, amely lehetővé teszi a dobozok felállítását mind a bal, mind a jobb oldalon. A továbbiakban tehát már nem jelent problémát két központi működési helyzetű gép tükrözött elhelyezése. A kényszerű dobozkinyitás csökkenti az felállítási problémák számát.

 

Schachtelaufrichter

 

 

típus doboz méret A doboz méret B doboz méret M
CMH-I 9" 80 - 210 mm 20 - 120 mm 110 - 300 mm

méretek

Egyéni méretek igény szerint, egyeztetés tárgyát képezik.

A CMH-I előnyei:

  • a legnehezebben felhasználható hajtott doboz alapanyagok felhasználása mellett is problémamentes üzemet biztosít a speciális, kényszerítő dobozfelállító rendszerével
  • tükrözött telepítés nehézségek nélkül megoldható
  • a gép részegységei külön vezéreltek
  • kettős betét a felső vezetősínhez
  • gyors, ismételhető és eszköz nélküli formátumváltás, elérhetőek további egyszerűsítő opciók is
  • érintőképernyős számítógépes vezérlés, felhasználóbarát és megbízható
  • higiénikus kialakítás

Hasonló termékek