BerendezéseinkRovema BVC 310 Liquid - függőleges tasakológép folyékony termékekhez

Rovema BVC 310 Liquid - függőleges tasakológép folyékony termékekhez

 

Pontos súly nagy teljesítmény mellett - Tasakolási megoldás folyékony és pasztaszerű termékekhez

A BVC 310 Liquid folyamatos üzemű gépet a legnagyobb teljesítmény elérésére tervezték, tökéletes tasakminőség mellett is magas géphatékonyságot ér el.

A termékterület térben szigorúan el van választva a gép meghajtó és mechanikus területeitől, ezáltal a gép megfelel a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is. További előnyt jelent, hogy a gép jól hozzáférhető, így gyorsan és egyszerűen tisztítható. A gép minden szokásos típusú csomagolóanyaggal képes csomagolni. A csomagolóanyagtól és a terméktől függően a BVC 310 Liquid különböző hegesztési technikákat alkalmaz. Egy különleges termékáthelyezési eljárásnak köszönhetően szinte minden termék minimális levegővel csomagolható. Ennek köszönhetően a töltési pontosság +/- 1,5%.

A BVC gépek Sense & Seal funkcióval vannak ellátva, amely érzékeny elektronikával érzékeli az apró termékrészecskéket a hegesztési területen. Ebben az esetben a hegesztési folyamat, illetve a vágási folyamat megszakad, és a hegesztőpofák leállnak és visszahúzódnak. A gép dupla tasakot hoz létre, majd ezután automatikusan újraindítja a csomagolási eljárást. Ezáltal a takarítás és a kézi hibaelhárítás miatti leállási idők minimálisra csökkennek. A gép hatékonysága jelentősen megnő, és a hegesztő szerszámok és a vágókések kopása csökken. A nehéz vagy nagyon érzékeny csomagolóanyagokhoz a BVC 310 Liquid gépet fel lehet szerelni a Premiumseal innovatív hegesztési technikával. A Premiumseal nemcsak a hegesztési hőmérsékletet, a hegesztési időt és a hűtési időt optimalizálja, hanem a hegesztés teljesítményét is. Minden hegesztési paraméter egyedileg beállítható, ezzel biztosítva a mindig tökéletes minőségű tasakokat és a folyamatok állandóságát. A csomagolási anyagok jellegzetességéből vagy a folyamatspecifikus sajátosságokból eredő hatásokat is figyelembe veszi annak érdekében, hogy különböző felhasználási területek esetén is a lehető legjobb csomagolási minőséget biztosítsa.

 

Főbb jellemzői:

  • alacsony levegőtartalmú tasakok készítése, töltési szint 100%
  • nagy hatékonyság és a leállások csökkentése a Sense&Seal termékérzékelésnek köszönhetően
  • szerszám nélküli formátumcsere, gyors és hatékony
  • higiénikus tervezés, üregek és üreges profilok nélkül
  • a gépház vízszintes felületektől mentes, elkerülve ezzel a folyadék gépben maradását
  • egyszerű és gyors tisztítás, mivel a termékterület el van választva a gép meghajtó és mechanikus területeitől
  • rozsdamentes acél kivitel, opcionálisan mosható kivitelben
  • minden szokványos fólia kezelése lehetséges
  • forró és hideg töltéshez
  • opcionálisan választható ROVEMA P@ck-Control vagy Allen-Bradley szoftverrel


Csomagolási adatok:

 

teljesítmény:    akár 120 csomag/perc
hegesztési erő (N): 6000 / 8000
méret tartomány (mm): 50 - 310 *

* A teljesítményadatok a terméktől és a felhasznált csomagolóanyagtól is függnek.

 

Tasakformátumok:

Hasonló termékek