BerendezéseinkEnflex sorozat

Enflex sorozat

 

Az Enflex, a Volpak egyik kiemelkedő márkája, úttörő szerepet játszik az álló és Doypack® típusú tasakokkal dolgozó vízszintes csomagológépek fejlesztésének területén. A gyártó ezen a területen már több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik elsősorban az élelmiszer, a gyógyszeripar, a vegyipar és a kozmetikai ipar területén.

Az Enflex sorozat csomagolási rendszerei ideálisak gyakorlatilag minden termékcsoport számára, legyen szó akár por állagról, granulátumról, paszta állagú vagy folyékony termékről, vagy éppen frissítőkendőről, fecskendőről. Az Enflex által kidolgozott megoldások a csomagolástípusok széles választékával vannak kombinálva, ezek közül lehet igény szerint kiválasztani a megfelelőt: lapos aljú tasakot, álló vagy Doypack® típusú tasakot, csavaros kupakos, cipzáras vagy szívószálas csomagolást például.

Volpak SP 70

Az SP 70 modellt úgy tervezték, hogy percenként akár 360 lapos tasakot is készíthessen. Ezért minden mechanizmust úgy alakítottak ki, hogy triplex vagy quadroplex, azaz gépi ciklusonként 3 vagy 4 tasakot állítson elő.Ez a modell hatalmas teljesítményre képes anélkül, hogy korlátozná a horizontális csomagológépek által kínált előnyöket, tehát nem csökken a rugalmasság, az adagolás pontossága, a légzárás és a tömítés garanciája, valamint a kész tasak minősége.

Kiváló választás akár élelmiszeripari, akár vegyipari és kozmetikai ipari vagy gyógyszeripari felhasználás esetében is.

SP 70

További információk: http://www.volpak.com/en/solutions/product/sp-70

 

Volpak SP 70TC

Egy csomagológép, amely 240 tasak / perc teljesítménnyel is képes gyártani felső kupakkal ellátott lapos tasakokat. Kompakt, pontos berendezés 4 lándzsakupakos applikátorral felszerelve, beleértve a kupak behelyezését és tömítését is. A tasakok és a kupakok tökéletes összehangolásához az SP 70 TC gépen kialakításra került egy speciális állomás, ahol minden egyes tasak helyzete megfelelően beállításra kerül.

Kiváló választás az élelmiszeripar számára, például üdítőitalok esetén, de akár vegyipari, kozmetikai ipari vagy gyógyszeripari felhasználás esetében is.

SP 70TC

További információk: http://www.volpak.com/en/solutions/product/sp-70tc

Volpak SP 90

Az SP 90 modellt úgy tervezték, hogy percenként akár 320 lapos tasakot is képes legyen elkészíteni. Ezért minden mechanizmust úgy alakítottak ki, hogy triplex vagy quadroplex, azaz gépi ciklusonként 3 vagy 4 tasakot állítson elő.
Ez a modell hatalmas teljesítményre képes anélkül, hogy korlátozná a horizontális csomagológépek által kínált előnyöket, tehát nem csökken a rugalmasság, a dózisméret, a légzárás és a tömítés garanciája, valamint a kész tasak minősége sem.

SP 90

További információk: http://www.volpak.com/en/solutions/product/sp-90

Volpak SP 170

Sokoldalúsága lehetőséget biztosít különböző megoldások alkalmazására, 1 literes álló tasak választható például cipzáras zárással, kiöntő sapkával, szívószállal, membrán tasakokkal vagy akár exkluzív DUO tasakokkal.

Ez az ideális eszköz mártások, szabályozott atmoszférájú reszelt sajtok, csokoládék, édességek, gyümölcslé és egynél több összetevőjű dehidratált, főzött készételek csomagolására.

SP 170

További információ:   http://www.volpak.com/en/solutions/product/sp-170

Vopak SP 220

A nyitott kialakítás és az összes mechanikus részhez való könnyű hozzáférés teszi az SP 220-at - és egyúttal az SP-sorozat többi gépét is - ideálissá azok számára, akik könnyű kezelhetőséget és alacsony karbantartási költségeket keresnek. Ez a gép elsősorban az italipar követelményeihez igazodva került kialakításra, jól használható például gyümölcslevek, izotóniás italok, valamint salátaöntetek csomagolására, amely területeken a Volpak vitathatatlanul vezető szerepet tölt be.

SP 220

További információ:   http://www.volpak.com/en/solutions/product/sp-220

 

Hasonló termékek