HíreinkUjgeneracios-csomagoloanyagok---fenntarthatosag-Rovema-modra-

Újgenerációs csomagolóanyagok - fenntarthatóság Rovema módra

Csökkentsd, használd újra, hasznosítsd újra és GONDOLKOZZ fenntarthatóan.

Felelősen gondolkodó vállalatként a ROVEMA GmbH az elmúlt 18 hónap során összesen több mint 180 különböző csomagolóanyag bevonásával végzett teszteket a fenntarthatóság jegyében. A tesztek eredményei szerint a tesztelt papír és műanyag mono csomagolóanyagok nagy része biztonságosan alkalmazható a Rovema gépein.

2020-09-22

Berelheto-rontgenszkenner-es-termektesztelesi-lehetoseg

Bérelhető röntgenszkenner és terméktesztelési lehetőség

Már elérhetőek új szolgáltatásaink, melyek célja a maximális termékbiztonság és a márkavédelem biztosítása. Keresse bérelhető Wipotec-OCS X-ray berendezésünket vagy kérje, hogy elvégezzük termékei röntgenes termékellenőrzését telephelyünkön szakértői felügyelettel.
Várjuk érdeklődését, kérje egyedi ajánlatunkat!

2020-05-29

Koronavirus-tajekoztato

Koronavírus tájékoztató

Az ADOK Kft. a koronavírus kapcsán kialakult bizonytalan helyzetben is zavartalanul működik. Szerviz szolgáltatásunk, alkatrészellátásunk zavartalanul működik, értékesítő munkatársaink pedig szívesen állnak rendelkezésre új igények, ajánlatkérések kapcsán. Forduljon hozzánk bizalommal!

2020-04-06

Figyelem-Idopontvaltozas-

Figyelem! Időpontváltozás!

A Messe Düsseldorf döntésének értelmében az interpack kiállítás új időpontban, várhatóan 2021. február 25. és március 3. között kerül megrendezésre.

2020-02-24

Rontgen-szkennerek

Röntgen szkennerek

A röntgen berendezések rendkívül fontos szerepe a termelésben!

2018-06-19