HíreinkNagy-sikerrel-zarult-a-SIRHA-2022-kiallitas---Koszonjuk

Nagy sikerrel zárult a SIRHA 2022 kiállítás - Köszönjük!

A lezárások hosszú időszaka után a lehető legtöbb gép és új technológiák bemutatásával készültünk a kiállításra.
A látogatók összesen 5 csomagolóberendezést nézhettek meg a standunkon akár működés közben is.
Lemaradt róla? Tekintse meg standunkról és berendezésinkről készült videónkat!

2022-04-26

Berelheto-rontgenszkenner-es-termektesztelesi-lehetoseg

Bérelhető röntgenszkenner és terméktesztelési lehetőség

Már elérhetőek új szolgáltatásaink, melyek célja a maximális termékbiztonság és a márkavédelem biztosítása.
Keresse bérelhető Wipotec-OCS X-ray berendezésünket vagy kérje, hogy elvégezzük termékei röntgenes termékellenőrzését telephelyünkön szakértői felügyelettel.
Várjuk érdeklődését, kérje egyedi ajánlatunkat!

2022-03-10

Ujgeneracios-csomagoloanyagok---fenntarthatosag-Rovema-modra-

Újgenerációs csomagolóanyagok - fenntarthatóság Rovema módra

Csökkentsd, használd újra, hasznosítsd újra és GONDOLKOZZ fenntarthatóan.

Felelősen gondolkodó vállalatként a ROVEMA GmbH az elmúlt 18 hónap során összesen több mint 180 különböző csomagolóanyag bevonásával végzett teszteket a fenntarthatóság jegyében. A tesztek eredményei szerint a tesztelt papír és műanyag mono csomagolóanyagok nagy része biztonságosan alkalmazható a Rovema gépein.

2022-03-05

SIRHA-2022-Kiallitas---Iden-ujra

SIRHA 2022 Kiállítás - Idén újra!

Találkozzunk a 2022 márciusában a SIRHA keretében megtartott csomagolástechnikai szakkiállításon!
Forgalmazott berendezéseink széles skálája megtekinthető lesz standunkon akár működés közben is. Sőt, készülünk egy premierrel is kifejezetten a kiállításra: a magyar piac számára most először mutatjuk be a Rovema új papírcsomagolásra optimalizált megoldásait.
Mi már nagyon várjuk!
Save the date – 2022.03.22-24. Hungexpo

2022-01-18

Boldog-karacsonyt-kivanunk

Boldog karácsonyt kívánunk!

Hamarosan beköszönt a karácsony, az év vége. Szeretnénk megköszönni a sok nagyszerű lehetőséget, az évek óta fennálló értékes együttműködéseket, régi és új ügyfeleink, partnereink kitartó bizalmát.
Csodás karácsonyi ünnepeket és boldogságban, egészségben gazdag új évet kívánunk és nagy örömmel várjuk a további együttműködést a következő évben.
Az ünnepi időszakban irodánk ügyeleti rendszerben 9 és 15 óra között lesz elérhető.

2021-12-23

Varjuk-jelentkezeset-ingyenes-online-eloadasainkra

Várjuk jelentkezését ingyenes online előadásainkra!

Gépgyártó partnereink rendszeresen készítenek ingyenes online anyagokat egy-egy témára, területre koncentrálva, melyek nagyon hasznosak még csak érdeklődők és gyakorlott szakemberek számára egyaránt.
Aktuális eseményeink:
2021. 09.02. Rovema fagyasztott élelmiszerek számára kidolgozott csomagolási megoldásai 2021. 09.07-08. A Wipotec megoldásai tejtermékek minőségi ellenőrzésére

2021-08-11

Talalkozzunk-a-Fachpack-2021-szakkiallitason-Nurnbergben

Találkozzunk a Fachpack 2021 szakkiállításon Nürnbergben!

Már javában folynak a szeptember 28-30-ig Nürnbergben megrendezésre kerülő csomagolástechnikai szakkiállítás, a Fachpack előkészületei.
Nagyon bízunk benne, hogy nem romlanak jelentősen a járványügyi adatok és lehetőségünk lesz a személyes találkozásra, bemutatkozásra Európa egyik meghatározó csomagolástechnikai témájú szakkiállításán.
Jelezze felénk részvételi szándékát, hogy segíthessünk a belépőkkel kapcsolatosan!

2021-08-10

Volpak-Virtual-Gallery

Volpak Virtual Gallery

A vízszintes csomagolási megoldások specialistája, a spanyol Volpak egy új kezdeményezést indított útjára, mely a jenlegi, korlátozásokkal nehezített időszakban különösen hasznosnak tűnik. A Volpak Virtual Gallery segítségével bármikor tehetünk egy virtuális látogatást a Volpak-nál és megnézhetjük az épp elkészült Volpak gépeket a gyári átadás-átvétel (FAT) során, anélkül, hogy ki kellene mozdulnunk otthonról.

2021-04-21

A-ROVEMA--2020-ban-aranyermet-nyert-a-nemet-Packaging-Awardon

A ROVEMA 2020-ban aranyérmet nyert a német Packaging Awardon

Ajánljuk figyelmébe a ROVEMA CBF gyűjtő, pufferelő és adagoló rendszerét, amely 2020-ban elnyerte a német Packaging Award aranyérmét.
Gondot okoz a termékek adagolása és behordása 1-es sarzsméret esetén?
A ROVEMA CBF egy rendkívül innovatív és nagyon rugalmas lehetőség a különféle komponensekből álló termékek egyes- vagy lánctasakokba történő adagolására. Az alkotóelemek kombinációját tekintve alig vannak korlátai: szinte minden darabos termék esetén alkalmazható.
Keressen bennünket a részletekért!

2021-04-21

Kerjuk-most-mobilszamainkat-hivja

Kérjük, most mobilszámainkat hívja!

A járványügyi helyzet miatt bevezetett kormányzati intézkedések következtében munkatársaink a vezetékes irodai telefonszámunkon csak korlátozott mértékben érhetőek el.
Kérjük, használja a mobilszámainkat, ha kapcsolatba szeretne lépni velünk és mi szívesen állunk rendelkezésre.

Értékesítés +36 70 312 4020, +36 70 322 7060
Alkatrész +36 70 366 3218
Szerviz +36 70 311 8436

2021-03-11

Palyazatfigyelo---GINOP-1212-21

Pályázatfigyelő - GINOP-1.2.12-21

Hamarosan új pályázati lehetőség nyílik az élelmiszeripari feldolgozó ágazatban fejleszteni kívánó hazai középvállalatok beruházásainak támogatására.
A kiírás szerint önállóan támogatható tevékenység például új eszközök beszerzése vagy automatizált termelési rendszerek kiépítése, fejlesztése, így az ADOK Kft. által forgalmazott csomagolástechnikai berendezések széles köre is beilleszthető a pályázat keretébe. A támogatási kérelmek benyújtása 2021. február 15-től indul, kérjen tőlünk ajánlatot pályázati anyagához mielőbb!

2021-02-02

interpack---legkozelebb-2023-ban

interpack - legközelebb 2023-ban!

A 2020-ról 2021-re halasztott interpack kiállítás az idén sajnos mégsem kerül megrendezésre. Az Európa-szerte folyamatosan magas fertőzésszámok és az ezzel összefüggésben érvényben lévő utazási korlátozások és karanténszabályok a szigorú higiéniai szabályok ellenére sem teszik lehetővé, hogy az interpack a megszokott színvonalon megrendezésre kerülhessen. A következő interpack kiállításra várhatóan az eredeti terveknek megfelelően 2023-ban kerül majd sor.

2021-01-08

A-gepbemutato-hazhoz-ment---sikerrel-zarult-orszagjaro-kampanyunk-

A gépbemutató házhoz ment - sikerrel zárult országjáró kampányunk

A járványügyi óvintézkedések szigorú betartása mellett a Wipotec ShowTruck és az ADOK Kft. szakemberei az összesen 2 hét alatt több gyártó üzemet is meglátogattak, rengeteg terméktesztet elvégeztek. Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben a kiszámíthatatlan időszakban is bizalmat és lehetőséget kaptunk ügyfeleinktől, és a Wipotec bemutatókamion begurulhatott az udvarukra. Köszönjük a figyelmet és a támogató érdeklődést!

2020-12-15

Boldog-karacsonyt-kivan-BR-az--ADOK-Kft

Boldog karácsonyt kíván
az ADOK Kft!

Ebben az évben minden más volt - a koronavírus az élet számos területén próbára tett minket, így a munka világában is jelentős változásokat okozott.
Köszönjük a bizalmat, a megértést és a rugalmasságot.
Bízunk benne, hogy hamarosan majd újra személyesen is találkozhatunk.
Boldog Karácsonyt kívánunk Önnek és családtagjainak!

2020-08-29

Iden-a-kiallitas-hazhoz-megy---Wipotec-OCS-gepbemutato-es-tesztlehetoseg--akar-az-On-udvaran-is

Idén a kiállítás házhoz megy – Wipotec-OCS gépbemutató és tesztlehetőség – akár az Ön udvarán is

A járványügyi óvintézkedések szigorú betartása mellett 2020. október 27 - november 05. Magyarországra érkezik a Wipotec ShowTruck, melynek rakterében egy mini tesztüzem került kialakításra. Így lehetőség van a legkorszerűbb röntgentechnológiát alkalmazó röntgen-szkennereinket és kombinációs mérlegeinket működés közben megismerni és saját termékkel tesztelni is – mindannyiunk biztonságát szem előtt tartva: szabadtéren, maszkok, védőfelszerelések használata és rendszeres fertőtlenítés mellett. Várjuk jelentkezését, egyeztessünk időpontot mielőbb!

2020-08-14

Regi-megbizhatatlan-a-merlege-brCserelje-le--most-velunk-jelentos-kedvezmennyel

Régi, megbízhatatlan a mérlege?
Cserélje le most velünk jelentős kedvezménnyel!

Napjainkban egyre hangsúlyosabb az élelmiszerbiztonság, a termék-visszahívások visszaszorítása pedig egyre fontosabb. Mindez általában a legkorszerűbb technológiák igénybevételével lehetséges. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Amennyiben 2020. szeptember 30-ig megrendeli új WIPOTEC - OCS ellenőrző mérlegét vagy röntgen-szkennerét jelentős árkedvezményt biztosítunk! A további részletekért keressen Bennünket elérhetőségeink egyikén.

2020-08-10

Koronavirus-tajekoztato

Koronavírus tájékoztató

Az ADOK Kft. a koronavírus kapcsán kialakult bizonytalan helyzetben is zavartalanul működik. Szerviz szolgáltatásunk, alkatrészellátásunk zavartalanul működik, értékesítő munkatársaink pedig szívesen állnak rendelkezésre új igények, ajánlatkérések kapcsán. Forduljon hozzánk bizalommal!

2020-04-06

Figyelem-Idopontvaltozas-

Figyelem! Időpontváltozás!

A Messe Düsseldorf döntésének értelmében az interpack kiállítás új időpontban, várhatóan 2021. február 25. és március 3. között kerül megrendezésre.

2020-02-24

Boldog-karacsonyt-kivan-az-ADOK-Kft

Boldog karácsonyt kíván az ADOK Kft.!

Minden kedves korábbi és leendő ügyfelünknek meghitt ünnepeket és sikeres új évet kívánunk. Forduljanak hozzánk 2020-ban is bizalommal!

2019-12-15

Rontgen-szkennerek

Röntgen szkennerek

A röntgen berendezések rendkívül fontos szerepe a termelésben!

2018-06-19