HíreinkIdén újra Wipotec InHouse Show az ADOK Kft-nél

Örömmel tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy április 22-26. között újra megrendezésre kerül a már hagyománynak számító Wipotec gépbemutatónk.

A világviszonylatban is elismert, a dinamikus súlymérés- és termékellenőrzés területén piacvezető szerepet betöltő német vállalat ömlesztett gyártású élelmiszerellenőrző röntgenszkenner technológiáját és berendezését (SC-B 3000) szeretnénk élőben, működés közben is bemutatni.

Ügyfeleink előzetes időpontegyeztetés után nálunk, az ADOK Kft. budaörsi telephelyén vehetnek részt szakértő kollégáink interaktív gépbemutató előadásán, amelyen igyekszünk kitérni a képviselt iparágra és termékcsoportokra, illetve amennyiben technikailag is megoldható, tesztelési lehetőséget is biztosítunk saját termékekkel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és Ön is szívesen részt venne gépbemutatónkon, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

Zachárné Varró Dóra

+36 70 433 0466

dora.varro@adokkft.hu

Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése miatt. Addig is, ha rendezvényünkkel vagy berendezéseinkkel kapcsolatosan további információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

ADOK Kft.

Vissza